За Ти-амо кафе


          Ти-амо Кафе

 

 

 

Кафе барот Ти-амо се наоѓа во центарот на градот Радовиш,

Ти-амо е роден на 21.09.1991 год. од тогаш до денес кафе барот

Ти-амо се занимава со продажба на луда и незаборавна забава во

текот на целиот ден.

 

Доколку сакате да поминете прекрасни мигови во било кое време од

денот со добро друштво и добра пијачка, да слушате добра музика да

се забавувате и уживате тоа можете да го сторите само во кафе барот

Тиамо.

 

Доколку не сте биле во Радовиш ви предлагаме да дојдете и да го посетите

најдоброто место за забава, каде ќе си поминете лудо и незаборавно,

 

повелете во Ти-амо.